Norrlänningen får mystiskt hotbrev, med en intressant detalj

Att hålla på med en annan killes tjej där jag växte upp var att garanterat får en påhälsning och en smocka. Det var en liten stad och alla kände alla och hemligheter hade svårt att hållas just hemliga. Killen i den här historien verkar ha lite samma problem.

Johan och hans kompis kalle hade bestämt träff på den lokala baren i Luleå. De hälsade på varandra utanför, gick in och beställde en varsin öl. Sedan var det som vanligt tyst en stund.

Efter ett tag lade Kalle märke till att Johan såg ovanligt bekymrad ut. Johan, som var känd som traktens Casanova, brukade oftast vara glad och och uppåt. Kalle blev orolig och frågade sin vän vad som var på tok?

– Jag fick hot brev i brevlådan i morse när jag vaknade. Någon hotade att skära tasken av mig om jag inte lämnade hans brud i fred..

– Hmm, men då får du väl sluta och strula med henne.

– Ja, men hur ska jag veta vem han menade? Han skrev ju anonymt!

Man ska inte doppa i andras gryta, då råkar man illa ut, DELA om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!