Nicole tröttnar på att dottern alltid är sen till skolan – skriver stenhård lapp till lärarna som får dem att häpna

Under vinterhalvåret kan det vara riktigt svårt att komma upp på morgnarna när det är helt kolsvart ute, ibland kan det rentav kännas omöjligt.

Dock är det ju, tyvärr, så att man allt som oftast måste kliva upp ur sängen och komma igång med sin dag. Det ska jobbas, det ska lämnas barn, det ska handlas, ja livet ska levas helt enkelt.

Är det några som dock alltid är morgontrötta så är det tonåringar. De sover gärna bort hela dagen om de kan oavsett årstid, vilket ju kan leda till problem under vardagar när det vankas skola.

Det går att handskas med morgontrötta tonåringar på olika sätt – mamman Nicole valde ett av de smartare knepen.

Hennes ena dotter Cara försov sig ofta och kom inte i tid till skolan. Då valde Nicole att lösa problemet på ett sätt som nu fått tusentals människor att skratta högt!

Nicoles familj består av totalt fem personer. Det är mamma Nicole, pappa George, sonen Alex samt döttrarna Sammi och Cara.

Ständiga förseningar

Cara hade under tonåren blivit väldigt morgontrött och var väldigt grinig om morgnarna. Dotterns morgontrötthet ledde till att hon även ofta kom försent till skolan.

Mamma Nicole och dottern Cara. Bildkälla: Facebook.

Som alla föräldrar så tröttnade till slut mamma Nicole på dotterns ständiga förseningar till skolan.

I ett försök att få Caras lärare att förstå att Nicole och hennes man kämpade med att få iväg dottern till skolan i tid så skickade Nicole med en lapp till lärarna som Cara fick räcka över när hon kom till skolan en dag.

”Till berörda parter…”

På lappen stod det att läsa (översatt från engelska):

”Till berörda parter,

Min dotter Cara är sen i dag på grund av att hon lider av något som jag väljer att kalla ”tonårighet”. Dessvärre är ungdomar över hela vårt land drabbade – och man känner ännu inte till något botemedel.

Symptomen är många, men just den här morgonen handlade det om en oförmåga att förflytta sig själv från sängen och att Cara dessutom kände ett påträngande behov av att vara uppkäftig mot den person som en gång födde henne.

Hon verkar vara på bättringsvägen vad gäller att få tillbaka sina sinnen efter att hon fick se sin mobiltelefon flyga ut genom bilrutan. Vänligen kontakta undertecknad om nya symptom skulle uppstå!

Tack!

/ Nicole Poppic”

Här kan du se originalbrevet:

Bildkälla: Facebook

Hela nätet skrattar

Knepet verkar ha fungerat bra, för Cara slutade komma försent till skolan och lärarna hörde inte av sig något mer.

Nicoles smarta knep har snurrat runt på nätet mycket och tusentals människor har nu skrattat åt den klockrena lösningen.

Det har inte framgått om lärarna fick sig ett gott skratt åt den roliga och bitska lappen, men det kan man nog tänka sig!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!