Nästan ingen klarar snuskiga gåtan – men kan du klura ut rätt svar?

Alla vuxna människor tänker på sex med jämna mellanrum. Det är absolut ingenting konstigt, det är helt naturligt och en del av vår biologi.

Men en del av oss har en tendens att tänka på sex lite mer frekvent. Nästan allt de människorna ser eller hör går att koppla till sex på ett eller annat vis.

Gåtan här nedanför är nog enklare att lösa om man har ett lite snuskigare sinne, och är dessutom utmärkt träning för hjärnkontoret.

Hjärngympa kan komma i många former, och det spelar inte så stor roll om man ägnar sig åt mattekluringar, korsord, sudoku eller gamla gåtor.

Gnugga geniknölarna

Huvudsaken är att man får anstränga hjärnkontoret litegrann då och då. När man ställs inför en kluring så aktiveras ju dessutom ens inre tävlingsmänniska.

Man taggar liksom till, speciellt om man blivit utmanad av en kompis vilket är väldigt populärt på nätet – man skickar runt olika kluriga utmaningar till varandra.

Nu är frågan om du vågar ta dig an den här, lite barnförbjudna, gåtan.

Tänka utanför boxen

Gåtan är av det klassiska slaget, där man måste klura litegrann och försöka tänka utanför den berömda boxen för att kunna klara den.

Samtidigt har den ett lite barnförbjuden framtoning, vilket gör det hela lite mer spännande. Gåtan kommer här nedanför i en bild.

Är du beredd? Här kommer bilden.

Bild: Newsner

”Jag blir längre om du drar i mig. Jag passar perfekt mellan ett par bröst. Vad är jag?”

Hm. Den här tåls att tänkas på en bra stund. Men om du tänker så det knakar och försöker tänka lite utanför den berömda boxen så kan du nog lista ut svaret.

Om inte så avslöjar vi rätt svar här nedanför.

Här är svaret

Kunde du tänka ut rätt svar, eller vandrade tankarna iväg åt andra håll? Under den här bilden kommer svaret.

Bild: Pixabay

Rätt svar är: ett bilbälte.

Den var inte helt enkel, eller hur? Speciellt inte när gåtan var ställd på det är lite barnförbjudna sättet.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!