Något med bilden på strandtjejerna är väldigt fel – titta nu närmare för att se kusliga detaljen

I takt med att tekniken blivit allt modernare måste vi människor bli mer uppmärksamma på vad som händer i vår omgivning. Med mobiler och annat som är tillgängligt för de allra flesta kan saker och ting som får rejäla konsekvenser hända inom loppet av bara sekunder.

Om man bestämmer sig för att göra något lite förbjudet är i dag sannolikheten mindre att man kommer undan än tidigare då människor fotar hejvilt med sina mobiler. Det gäller att vara extra smidig och medveten om hur ens omgivning ser ut.

I den här bilden (nedan) så har 6 tjejer ställt sig i en så kallad ”mänsklig pyramid” på en strand där de har en härlig dag med bad och lite fest i trevligt sällskap.

Alla tjejerna är lättklädda och på strålande humör, vilket en man med kamera verkar ha uppmärksammat.

Bakom tjejerna, om man tittar lite åt höger i bakgrunden, står en kille i keps som nog inte hade hoppats att komma med på bild. Han försöker smygfota kvinnorna bakifrån, men snacka om att bli tagen på bar gärning.

Det här tycker jag egentligen inte är okej alls. Vill snuskgubben nu ha en bild på tjejerna så vore det ju trevligare att bara fråga. Nu blir det mest kusligt.

Samtidigt blev han ju nu uthängd på nätet då den här bilden har fått tusentals att skratta – och det får kanske anses vara straff nog.

Jag kan faktiskt inte låta bli att le åt ut dumt det ser ut när han blir tagen på bar gärning på det här viset. Sannolikt hade tjejerna en fortsatt trevlig dag!

Snåla inte nu, DELA dela med dina vänner, så kanske vi kan få färre snuskgubbar att trakassera tjejer framöver!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!