Något med bilden på bikinitjejerna får nätet att jubla – titta nu närmare för att se dolda detaljen

Det är få gånger man mår så bra som när solen skiner, man får hänga på stranden och njuta av en ledig stund. Då är det nästan bara spektakulära händelser som kan få en att tappa fokus på ens slappande.

Numera tas det ju foton högt och lågt. Nästan konstant har någon en mobil i högsta hugg och kan knäppa av en bild inom loppet av ett par sekunder.

Det har gjort att jag fascineras av när människor lite spontant lyckas förhöja bilder med små medel. Alltså bara genom en enkel gest, grimas eller liknande. Det kan få ett foto att lyfta så otroligt mycket.

En bild som florerat på nätet en tid, men som jag helt missat, är på 11 bikinitjejer på en strand. De ställer sig bredvid varandra och kör precis samma pose, med ena armen upp i luften.

Det här är helt klart en härlig bild som den är! Men det finns något i bakgrunden som i alla fall jag – och många tusen med mig – tycker är klockrent!

Det är inte helt lätt att notera, men kolla nu ovanför den femte tjejen från vänsters huvud, så ser du att det egentligen är 12 personer som kör samma pose i den här bilden!

En kille som ligger och skvalpar ute på vattnet har alltså noterat vad som försiggår på stranden och tänker att han inte ska vara sämre. Man får allt ge den här mannen att han är riktigt uppmärksam – trots att hans tillvaro där ute på vattnet verkar vara extremt avkopplande.

Den här bilden har som sagt spridits rejält på nätet och i princip alla verkar tycka att killen i bakgrunden är helt klockren – och jag kan inte heller låta bli att dra på smilbanden!

Min gissning är att de här tjejerna i efterhand också skrattat gott åt det hela!

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett leende och sprid det här vidare till dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!