Mystiska bilden på Ernst Kirchsteiger har fått tusentals att skratta – kan du se varför?

Ernst Kirchsteiger är en av våra mest folkkära TV-personligheter med sin lite säregna stil och härliga sätt att beskriva saker på. Vi är nog många som skulle vilja ha honom som inredare av vårt drömhus.

För några år sedan slog Ernst Kirchsteiger ner som en bomb i svensk TV och sedan dess har han haft flera egna program – bland annat Jul med Ernst och Sommartorpet.

Han är väldigt populär och det folk verkar falla för är Ernsts lite säregna stil och härliga sätt. Han verkar helt strunta i vad andra tycker och kör verkligen sitt eget race. Och han har nästan blivit ansiktet utåt för att brinna för inredning i Sverige.

Han kan dock vara med i roliga sammanhang också. En av mina absoluta favoriter med Ernst är när han och frun Ulla var på en gala där tidningar tog bilder på alla kändisar.

Man brukar ju då ha en liten bildtext under själva fotot som förklarar lite om vad människorna på bilden gör där, men den här tidningen valde en lite annorlunda lösning…

Han är inte bara härlig, Ernst – han är jäkligt smart också!

Jag tycker i alla fall att det här är riktigt roligt. Men tack vare Ernst speciella – och härliga – sätt att vara på har många genom åren valt att skämta om honom, vilket han dock verkar bjuda på!

Här är ett roligt klipp från Partaj där ”Ernst” julpyntar:

DELA om du också gillar Ernst Kirchsteiger!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!