Möt katten som sopar banan med alla hundar – hennes otroliga trick får nätet att koka

Vissa djur är verkligen otroliga. Det är svårt att inte imponeras när de lär sig trick och beteenden som nästan liknar människors. Flera av de skickligaste hundarna och katterna i världen har därför blivit riktiga kändisar.

I det här klippet (nedan), som har en bra bit över 5 miljoner visningar på Youtube, visar katten Didga upp massor av helt otroliga trick.

I början av videon får hon inspiration av vad en hund på nätet klarar av – och bestämmer sig då för att försöka bräcka sin fyrbenta vän.

Det är verkligen otroligt imponerande vad Didga sedan visar upp. Hon gör allt från att åka skateboard till att surfa. Vissa saker som katten klarar av trodde jag bara att en del människor kunde göra.

Katten och ägaren måste verkligen ha lagt ner otaliga timmar för att sätta alla de här tricken. Oavsett, så är det extremt fascinerande. Jag trodde verkligen inte att det gick att få en katt att utföra allt det här.

Det här bevisar verkligen att inte bara hundar går att träna till stordåd – och som ”belöning” har Didga numera flera miljoner fans världen över.

DELA om du också blev imponerad!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!