13 klockrena bilder som bevisar att mormor ger de bästa presenterna

Mor- och farmödrar är ofta underbara. Dels är de ofta extremt snälla, men det är inte heller ovanligt att de har en något skev bild av vad som passar till och för barnbarnen. Det syns många gånger tydligt kring högtider och födelsedagar.

Det är sajten Boredpanda som satt samman en mängd roliga bilder med presenter till barnbarn från mor- och farmödrar. Det hela är riktigt kul – och visar på att det inte alltid är helt enkelt att förstå sig på vad ungdomarna önskar sig. I grund och botten är det alltid en god tanke bakom gåvorna, vilket givetvis är det som först och främst räknas.

Vi har valt ut våra 13 favoriter – men vilken tycker du är roligast?

1. Önskade oss nya mössor – och farmor gjorde en inte besviken…

Bildkälla: imgur.com

2. Mormor bad om ursäkt för att hon hade på sig sitt nattlinne i vårt sällskap. Jag sa att det absolut inte gjorde något – och att det faktiskt såg riktigt bekvämt ut. En vecka senare erbjöd hon mig ett – och det var givetvis inget man kunde tacka nej till…

Bildkälla: imgur.com

3. Min 90-åriga farmor skickade en hemmagjord väst på posten som jag ”kan ha på mig på fester”…

Bildkälla: reddit.com

4. När mormor ger dig accessoarer till din nya jeep…

Bildkälla: reddit.com

5. Farmor virkade en haj-filt…

Bildkälla: boredpanda.com

6. Jag heter Brodie Jonas, mina initialer är alltså BJ, vilket är en förkortning för ”avsugning” på engelska. Så det blev lite märkligt när mormor, som en snäll gest, gav mig den här T-shirten (med texten ”Jag älskar BJ”) på min namnsdag…

Bildkälla: reddit.com

7. Farmor gav mig en ny kaffekopp att ta med till jobbet…

Bildkälla: imgur.com

8. Den här T-shirten fick jag av min mormor – när jag fyllde 34…

Bildkälla: reddit.com

9. Min mormor tycker att det är helt rimligt att hennes 27-åriga barnbarn ska sova under den här filten när han är på besök. Inget mig emot, men lite fel känns det…

Bildkälla: reddit.com

10. Berättade för farmor att jag flyttat ihop med min pojkvän. Några dagar senare fick jag den här…

Bildkälla: reddit.com

11. Min 93-åriga mormor gav mig den här då hon tyckte att ”det är så kallt ute”…

Bildkälla: reddit.com

12. Min mormor gav mig någon liten halsduk, eller liknande sak, i julklapp…

Bildkälla: reddit.com

13. Jag fick en fin liten kopp av farmor…

Bildkälla: imgur.com

Snälla, DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!