Misstänksam kille skickar lömskt SMS till främling – klockrena kontringen får nätet att jubla

Avundsjuka är sällan positivt. Det leder ofta mest till irritation och missförstånd. I en relation är tillit det kanske allra viktigaste och det är verkligen något som man bör värna om.

En kille som bor i staden Newcastle i England har dock riktiga problem med just avundsjuka. Nyligen när hans flickvän skulle ut på en möhippa så hade han fullständig panik över att inte kunna ha koll på vad hon gjorde under kvällen.

Han tog reda på att tjejgänget skulle till baren Filthy’s och skickade sedan ett meddelande till stället. I det (se nedan) bad han personalen, mot betalning, att hålla ett vakande öga på hans flickvän under kvällen.

Baren kontrade med att lägga ut meddelandet på sin Facebook-sida och till bilden skrev man att deras personal inte ”håller koll” på enskilda kunder, men de har däremot många andra trevliga erbjudanden. Vidare skrev man: ”För andra som överväger att erbjuda oss pengar för att se efter deras partners – vi är en bartenders, inte privatdetektiver.”

Hundratals människor har gillat och delat inlägget från Filthy’s – och många har också kommenterat att den här tjejen borde lämna sin lömska kille. En hel del lyfter dessutom fram att baren gjorde helt rätt som la ut det här.

Mannens namn avslöjas inte i inlägget, men jag hade inte blivit förvånad om tjejen det berör har stenkoll på sin killes avundsjuka – och kan luska ut att det är han som ligger bakom meddelandet. Jag gissar att han fick sig en rejäl avhyvling!

Visserligen gör han ju sannolikt så här för att han älskar sin tjej, men det här var verkligen att gå för långt!

Avundsjuka är verkligen något man klarar sig utan! Var nu generös och DELA om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!