Mia skvallrar om pojkväns skandalösa beteende, men detalj i killens version får mig att skratta högt

Det finns många skillnader mellan män och kvinnor. Hur riktig kärlek ska se ut och upplevas kan vara en sådan detalj. Det varierar givetvis från person till person, men den typen av olikheter kan vara ganska roliga att skämta om. Oftast brukar det vara mannen som framstår mest simpel och enformig. Som kille har jag heller inga problem med det alls. Sådant får man bjuda på!

Den här roliga historien fick mig exempelvis att skratta högt!

2 väninnor sitter och pratar på ett fik:

– Vi hade sex i går, jag och Micke … katastrof. Han kom hem från jobbet, slängde i sig middag på 3 minuter, vi hade sedan sex i 4 minuter och sekunderna senare somnar han… Själv då?

Vännen tittar drömmande ut i luften:
– Fantastiskt. Han bjöd mig på middag på en restaurang jag valt, vi promenerade hem i ungefär 1 timme. Väl hemma tände han några ljus och så hade vi förspel i 1 timme. Vi hade sedan underbart sex i minst 1 timme. Till slut, kan du tänka dig, så låg vi och småpratade i säkert 1 timme.

”Middagen serverad”

Rena sagan med andra ord…

Deras respektive sitter och pratar några gator längre bort:
– Vi låg i går, jag och Mia. Helt underbart! Kom hem från jobbet, middagen är redan serverad, käkade, hade sex, sedan somnade jag. Kan inte bli bättre! Själv då?

Vännen svarar, med deppig röst:
– Katastrof! Kommer hem från jobbet, elen hade gått. Fick bjuda tanten på middag. Inte gott, men dyrt, hade sedan inte råd med taxi, så vi fick promenera hela vägen hem. Kommer hem, ingen el, fick tända några ljus så man ser något. Var så irriterad att det tog 1 timme för mig att få upp den, sedan kunde jag inte komma på 1 timme heller. Frustrerande som fasen. När jag äntligen kom kunde jag inte somna. I minst 1 timme låg jag där tills hon till slut lyckades snacka mig till sömns…

DELA om du fick dig ett gott skratt!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);