Mia Skäringer går all in och beskriver en porrfilm – jag skrattar så jag gråter

Mia Skäringer är fantastisk. Alltifrån hennes radiokarriär med Klara Zimmergren och programmet Roll On till supersuccén Solsidan där hon är klockren som Anna.

Men för mig är det bästa hon har gjort att skriva boken ”Dyngkåt och hur helig som helst” som handlar om hennes erfarenheter av skilsmässa, föräldraskap och dålig självförtroende. Boken slog ned lite som en bomb i min bekantskapskrets och det var många som kände igen sig i Mias beskrivningar om dåligt samvete.

Men samtidigt var det så befriande att den var skriven med humor!

Boken blev senare en föreställning och precis som titeln utlovar handlar föreställningen en del som sex. Just den här delen som jag hittade på Youtube tycker jag är riktigt rolig!

Mia illustrera en porrfilm ser ut och jag kan inte sluta garva!

Var inte blyg nu, DELA om du också skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!