Melker rusar in när mamma har sex – men det han avslöjar i skolan får fröken att rodna

Barn är underbara och har ett lite annorlunda sätt att se på världen än oss äldre. Det är sakta men säkert under deras uppväxt som de börjar förstå allt mer – bland annat hur barn kommer till och annat som hör det vuxna livet till.

Den här fräckisen hittade jag på nätet tidigare i dag. Jag vet inte riktigt vilken som är den ursprungliga källan, men sannolikt har den här berättelsen inte hänt på riktigt. Jag tycker dock inte att det spelar så stor roll, för jag skrattade högt åt sista raden. Och som ni vet – ett gott skratt förlänger livet!

I skolan, hos klass 2B, har de undervisning i religion och fröken frågar:
– Hur kommer man till Gud, tror ni?

Lille Melker räcker snabbt upp handen och svarar:
– Med en brevbärare på magen.
– Brevbärare på magen?! Var har du hört det ifrån? säger fröken konfunderat.

Pojken svarar:
– I går när jag kom hem tidigt från skolan. Mamma hade brevbäraren på magen och hon skrek: ”Herre Gud, jag kommer!”…

BONUS: Den här videon tror jag kommer ge dig ytterligare ett leende på läpparna!

Glöm nu inte att trycka på dela-knappen för att skicka skrattet vidare till dina härliga vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!