Medelålders par tas på bar gärning när de snattar godis – nu sprids makens försvarstal som en löpeld

När man gör något dumt gäller det att acceptera vad som hänt, be om ursäkt och att bättra sig. Så enkelt är det. Att skylla ifrån sig och gnälla hjälper sällan – och det gör ofta bara den besvikna omgivningen ännu mer irriterad.

Genom åren har vi fått ta del av flera insändare av det roligare slaget. Folk kan verkligen irritera sig på vad som helst och det är inte sällan som det dyker upp skrattretande små meddelanden i olika tidningar i vårt avlånga land.

Men nyligen hittade Twitter-användaren Markus Kylén något av det sjukaste jag läst. Det är ett snattande, medelålders par som är mycket irriterade över att de blev utpekade som snattare. Ja, ni hör ju hur det låter.

Till bilden (nedan) skriver läsaren Markus: ”Spänn fast säkerhetsbältena för renaste tänkbara insändarguld: Snattare rasar mot att bli utpekad som snattare”.

Bildkälla: Markus Kylén (Twitter)

”Vi pekades ut som snattare inför alla”, lyder rubriken. Det är ju ganska rimligt när man snattar, kan jag tycka – men det verkar inte personen/mannen bakom insändaren (som dessutom kallar sig ”Den ofrivilliga snattaren”) göra. Jag kan inte låta bli att skratta högt åt galenskapen!

Bilden har nu fått stor spridning inom sociala medier och folk verkar, precis som vi, ha väldigt roligt över den märkliga insändaren.

Tryck gärna på dela-knappen om du fick dig ett leende!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!