58-årige Max kontaktannons chockar Sverige – oväntade kraven får mig att skratta högt

De allra flesta av oss vill ha någon att dela allt med – och det finns nästan inget bättre än känslan när man är i ett riktigt lyckligt förhållande. Det råder ingen tvekan om att alla förtjänar sann kärlek!

Men hur ska man då hitta den där själsfränden? Ja, det är många gånger lättare sagt än gjort – och i dag tar många till internet för att försöka hitta en framtida partner.

Det finns dock de som fortfarande lägger ut kontaktannonser i vanliga papperstidningar. Det kan jag tycka är förbannat härligt, dessutom – och givetvis önskar man alla som söker kärleken all lycka.

En som för en tid sedan skickade in en kontaktannons – som nu fått stor uppmärksamhet – till en tidning var 58-årige Max. Hans lilla presentation är helt fenomenal då kraven minst sagt är höga. Inte vem som helst duger för den här herren. Till slut når det faktiskt komiska nivåer.

Nedan kan du se en bild på Max klockrena kontaktannons!

Huruvida det här är seriöst eller inte är givetvis svårt att säga, men jag kunde i alla fall inte låta bli att dra på smilbanden när jag läste det här. Vem vet, han kanske får tag i en adlig 18-åring…

Jag skulle aldrig skratta åt någon som på riktigt söker kärleken, men jag tror de flesta kan vara överens om att den här glade pensionären tog kravbilden lite väl långt i det här avseendet.

En kul detalj är att 58-åringen inte vill ha någon över 45 – och hon ska dessutom vara en ”10-poängare”.

Låt oss hoppas att Max hittar sin själsfrände till slut, men något säger mig att det knappast kommer att ske genom den här kontaktannonsen!

Snåla inte nu, tryck på DELA om du tyckte det här var roligt! Vem vet, då kanske du dessutom hjälper Max att hitta kärleken!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!