Mannen vägrar betala för natten med henne. När fallet går i rätten säger hon det här som chokar alla!

Den prostituerade valde att sätta kunden på plats, och det var värt en applåd. Hennes försvar är klockrent!

Det var en prostituerad och en kund som hade tillbringat natten tillsammans.
På morgonen när kunden skulle lämna sitt sällskap, ville han inte betala för natten. Den prostituerade reagerade naturligtvis och kontrade genom att dra honom inför tinget.

Den stora dagen kom och förhandlingarna skulle börja då en mellanstadieklass träder in i tingssalen. Domaren inser genast problematiken och kallar till sig den prostituerade och kunden och säger med tanke på moralen i fallet så måste de låtsas att det inte är en uppgörelse mellan en prostituerad och hennes kund, utan mellan säljare och köpare av en lägenhet.

Förhandlingarna inleds med att kunden får förklara sig:

– För det första, så var lägenheten fuktskadad. För det andra var skithuset beläget alldeles för nära vardagsrummet och för det tredje var lägenheten alldeles för stor, sa kunden.

Därefter blev det dags för den prostituerade att bemöta kritiken:

– Vad gäller fukten i lägenheten så var köparen väl förberedd eftersom han hade på sig dubbla regnrockar. Vad sedan gäller skithusets belägenhet i förhållande till vardagsrummet så kunde det knappast spela någon roll eftersom att köparen sprang fram och tillbaka mellan de två rummen titt som tätt. Slutligen vad gäller lägenhetens storlek så går det inte att komma med möblemang för en etta när man ska flytta till en fyra, sa den prostituerade.

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!