Han inser att frun har en älskare – ordnar födelsedagspresent som hon sent ska glömma

Det var en man som var helt övertygad om att hans fru var otrogen mot honom, men var inte säker hur han skulle hantera den här hemska situationen.

Efter en hel del kluriga planeringar kom han på precis rätt sätt för honom att konfrontera henne – och se till att alla visste att det var hon som förstörde deras äktenskap. Kolla in den här historien för att se hur han hanterade situationen!

Jag har hittat den här berättelsen nätet. Den ursprungliga källan är okänd, så jag är osäker på hur sant det här verkligen är. Den kan mycket väl vara påhittad, men historien är faktiskt underhållande oavsett.

 

 

En bedragen man berättar:

”Jag hade en stark känsla av att hon var otrogen, alla varningslampor blinkade liksom rött. Hon började skratta hela tiden när hon skrev SMS och sa att det bara var hennes mamma när jag frågade vem det var. Hon var ofta tvungen att jobba sena kvällar på jobbet. När jag ringde till jobbet, sa hennes kollegor att hon hade slutat för flera timmar sedan. När jag frågade henne vad hon gjorde började hon bara skratta – och sa att det var något de gjorde mot varandra på kontoret hela tiden.

Ögonblicket när jag definitivt visste att något var fel var när hon gick ut för att ”köpa mjölk” vid 22.30-tiden på kvällen och inte komma tillbaka förrän 01 på natten. Jag ska ge några goda råd från det jag lärt mig – misstänker du att din bättre hälft är otrogen, så sätt en privatdetektiv på fallet. De vet vad de gör och de kommer att ge dig konkreta bevis som kommer att vara till hjälp under skilsmässan.

Tre veckor senare var det hennes födelsedag. Jag vet vad du tänker: Varför i hela friden väntade jag så länge innan jag konfronterade henne – och var det verkligen nödvändigt att göra det på hennes födelsedag? Svaret på den första frågan är att jag behövde skaffa mig så mycket bevis som möjligt (som jag senare skulle kunna ge till min advokat) samtidigt som jag letade efter en ny bostad.

Och svaret på den andra frågan: Naturligtvis var det tvunget att ske på hennes födelsedag. Du förstår, när jag frågade henne vad hon ville göra på sin födelsedag så insisterade hon att jag lika gärna kunde gå ut med mina vänner, eftersom hon var tvungen att jobba och ändå inte ville bli påmind om att hon blev äldre.

Möttes vid lägenheten

Jag insåg självklart att något var lurt och efter att jag hittat en flaska champagne och två glas gömda i garderoben i sovrummet så var det definitivt något som klickade. Så jag gjorde det alla förnuftiga män skulle gjort – jag gick över till en kompis och lät henne tro att jag gick ut med mina vänner, som hon ville. Väl där tog jag upp telefonen och ringde hennes mamma, pappa, syster och flera av hennes vänner. Jag sa till dem att jag vill ordna en stor överraskningsfest, där vi alla smög in i hennes rum med partyhattar, konfetti och tårta. Låter roligt, eller hur? Gissa om det var!

Jag fick alla att mötas upp utanför vår lägenhet klockan halv åtta morgonen därpå. Vi ställde oss i hissen (vi var runt 8 totalt), hennes mor med en tårta i händerna och jag upptagen med att berätta hur tysta vi måste vara. Jag vrider försiktigt om nyckeln i låset och vi smyger tyst in i hallen utanför sovrummet. Alla har en varsin visselpipa i munnen och hennes mamma håller ett fast grepp om tårtan med ett stort leende på läpparna.

Jag öppnar snabbt dörren samtidigt som vi alla skriker: ”Överraskning!”

Men det var vi som fick oss en överraskning. Där stod min fru naken medan hennes älskare i sängen stirrade förvånat på oss. Hennes mamma tappar tårtan i golvet och hennes pappa och systrar skriker högt. Jag låtsas att jag är helt bestört, medan hennes vänner försöker driva oss ut ur rummet samtidigt som de skriker på henne.

Min fru – eller ursäkta, min ex-fru – gråter och skriker: ”Hur kunde du?” till mig, under tiden hennes älskare desperat försöker få på sig byxorna så han kan springa ut ur lägenheten.”

Var inte snål nu, tryck på DELA-knappen om du tyckte den här kollen gjorde rätt!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);