Mannen tröttnar på att rumskompisen stjäl hans mat – tänker ut stenhård revansch som lär tjuven en rejäl läxa

Att bo tillsammans med någon kan vara något av både en välsignelse men också en förbannelse, oavsett om det är en partner eller en kompis man bor med.

Självklart har man många härliga, roliga och minnesvärda stunder tillsammans, men man stör sig också på olika saker hos den andre. Vissa är dåliga på att plocka undan efter sig, vissa har dålig hygien – och vissa stjäl mat.

Den här mannen råkade ut för det sistnämnda, men tänkte ut en rejäl hämnd som nog får rumskompisen att tänka efter en gång extra innan han försöker sig på något liknande igen.

Det är på nätforumet Reddit som den anonyme mannen delat med sig av sin inte helt angenäma upplevelse.

Stal mat och mjölk

Mannen delar lägenhet med två andra killar och de delar lika på alla utgifter – utom maten. Där köper varje person sitt eget, och alla märker sin mat med sitt namn för att undvika missförstånd.

Men en av rumskompisarna stal ständigt mat från mannen som delat med sig av sin historia. Matlådor saknades helt plötsligt och mjölkförpackningarna var ibland mystiskt nog tomma.

Mannen konfronterade då sin rumskompis, som blånekade.

”Han sa att jag var galen som hade sådana tankar om honom trots att det är helt uppenbart vad som sker,” skriver mannen i inlägget.

Så mannen bestämde sig för att hämnas på sin rumskompis.

Bildkälla: Shutterstock

Köpte riktig mjölk

Nästa gång han var och handlade köpte mannen riktig mjölk, istället för mandelmjölk som han vanligtvis brukade köpa.

Anledningen? Den tjyvande rumskompisen är laktosintolerant.

”Nästa dag när jag kom hem från jobbet var rumskompisen förbannad. Han skrek på mig för att han suttit inlåst på toaletten i 40 minuter med diarré” skriver mannen.

Rumskompisen tvingades då självklart att erkänna att han ”ibland” stal mat från sina rumskompisar.

”Stämningen är lite krispig just nu och jag och den andra rumskompisen håller på att leta nytt boende nu för vi är trötta på den här killens skit” förklarar mannen i sitt inlägg.

Tryck nu på DELA-knappen om du tycker rumskompisen fick vad han förtjänade!