Mannen tappar bort frun på Ullared – men hans oväntade lösning får mig att rodna

Ett gott skratt förlänger livet, brukar man ju säga – och jag tror tamejtusan att det stämmer. Alla känner vi oss mer levande när man får ha roligt, i synnerhet tillsammans med vänner. Då mår man som allra bäst!

Ett par i övre medelåldern är på Ullared. Mannen avskyr när han tvingas följa med frun till olika varuhus och affärer, men gav till slut med sig. Medan frun rusar iväg till klädavdelningen ställer sig gubben och kikar på lite verktyg till sommarstugan.

Sedan lyckas de dock inte hitta varandra igen. Mannen går då fram till en storbystad, vacker blondin.
– Ursäkta, jag har tappat bort min fru. Har du lust att prata lite med mig? frågar han.

Kvinnan tittar förvånat på mannen och undrar:
– Varför det…?
– Jo, varje gång jag pratar med någon som har bröst i din klass så hoppar kärringen fram från ingenstans!

BONUS: En till rolig historia!

Var inte blyg nu, DELA om du fick ett leende på läpparna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!