Mannen ljuger för sin fru om vad som hände på fyllan – hennes kontring är helt magisk

Det är inte enkelt att ljuga om vad man gjort med några glas innanför västen. Det blir lätt att man chansar och dessutom inte har full koll på allt som hände kvällen innan. Det hela kan till slut leda till rejäla pinsamheter.

Gustafsson hade varit på företaget i över 30 år, men hade aldrig velat gå på någon firmafest, men i år hade han bestämt sig att nu skulle det ske. Nyekiperad och lite förfriskad tog han sig an uppgiften ordentligt – och resultatet blev att han blev ordentligt berusad.

När han kom innanför dörren på morgonkvisten upptäckte han att delar av spyan på vägen hem hade hamnat på den nyinköpta kavajen.
– Det löser jag imorgon, var hans tanke när han slängde den i tvättkorgen.

Resultatet blev naturligtvis att han väcktes av en halvt galen fru Gustafsson, stående vid sängkanten, skrikande:
– Du har ju spytt ned hela den nya kavajen!
– Nej, nej, det var inte jag, säger Gustafsson, som har kommit på den briljanta iden att skylla på kollegan Karlsson, som var känd för att alltid bli ordentligt full.
– Jag fick följa Karlsson hem och han var så full så han fick stödja sig på mig och då spydde han ner hela mig förstår du, lilla gumman. Det är ordnat, för jag fick 500 kronor till kemtvätt av honom.
– Jasså du, säger fru Gustafsson, ta då och ring honom och be om en 500-hundring till, för han har skitit ner sig i dina byxor också!

DELA om du också garvade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!