Mannen kör förbi nybyggt hus och ser att något är väldigt fel – men hittar du intressanta detaljen?

De flesta av oss har nog någon gång haft en bild framför oss kring hur man vill att ens drömhus ska se ut. Ofta handlar det inte bara om den stora massan, utan även om detaljer som pool, fint garage, stor gräsmatta och sådant.

Det är inte sällan som det cirkulerar nyheter och berättelser på nätet om hus som blivit kända av olika anledningar. Det kan handla om att de är dyra, stora, otroligt små, eller bara väldigt unika.

Hus och hem intresserar många av oss, helt enkelt.

Men det finns också historier om drömbyggen som inte blev så lyckade som man från början hade hoppats. Det är ju mycket som kan gå fel när något helt nytt ska byggas från grunden.

Det kan också försvåra när folk vill sätta sin egna, unika touch på sina hem. Det kan handla om små detaljer som de tänker sig ska göra hemmet speciellt. Att sticka ut från mängden har ju på senare tid blivit allt mer populärt, känns det som – och att folk använder sina boenden för att vara lite udda är kanske inte så himla förvånande, trots allt.

Men nyligen när en man åkte in i ett relativt nybyggt bostadsområde i det lilla samhället Clemmons som ligger strax utanför staden Winston-Salem i östra USA så upptäckte han något som var minst sagt märkligt.

Ett till synes helt nybyggt hus – som vid första anblick ser jättefint ut – har en extremt udda detalj. Det har dessutom visat sig att det var så familjen som äger huset ville ha det, men varför … ja, det kan man undra.

Om du kollar på bilden nedan så kanske du kan ana vad det är som är väldigt konstigt?

Man har, helt i sin ordning, lagt en gångväg runt huset så att man kan vandra ut till vägen och ta sig till husets alla sidor. Men kolla var garaget är placerat!

Eller det kanske inte är placeringen som är märklig, utan att det inte finns någon väg som leder fram till garageporten.

Om man ska ha ett garage känns det ju rätt rimligt att en, eller kanske två, bilar ska kunna parkera där inne – men det lär ju knappast gå för den här familjen. Om man nu inte vill köra lite rally bland gräs och lera (och därmed dagligen förstöra tomten) för att kunna parkera under tak.

Det är udda bygget har fått stor uppmärksamhet i USA och ett TV-inslag (nedan) har setts över 2 miljoner gånger.

Dela nu gärna det här med dina vänner!