Mannen kommer för snabbt när han har sex med frun – men doktorns tips gör allt betydligt värre

När man är riktigt ivrig att få ordning på ett visst problem kan det ibland slå över och bli ännu värre. Det är den här historien ett klockrent exempel på.

Olle hade problem med för tidig utlösning och uppsökte en doktor för att komma till rätta med problemet:
– Det är inget som du behöver skämmas för, sa doktorn. Jag har haft många patienter före dig som haft samma problem. Jag brukar säga åt mina patienter att så fort de känner att något är på väg att hända innan det är dags, så ska de göra något som får dem att komma av sig. Eller bli skrämda, kanske man ska säga.

Olle tyckte att det lät som en väg att gå. På vägen hem stannade han vid en sportaffär och stal han en startpistol som kunde uppfylla hans önskemål.

När han kom hem låg redan frun i sängen utan en tråd på kroppen. Olle tyckte att han lika gärna kunde testa med en gång. Han klädde av sig och kröp ner till kära hustrun och började gosa. Pistolen smög han in under kudden.

Efter fem minuter i en 69:a kände Olle att ”nu var det nåt på gång” så han tog fram pistolen och brände av ett skott.

Nästa dag satt Olle åter i doktorns väntrum. När han väl kom in till doktorn sa han:
– Rådet du gav mig var alldeles åt helvete!
– Vad hände? undrade doktorn.
– Jo, visst skrämde jag mig själv så att det inte gick för tidigt.
– Men det var väl bra?
– Jovisst, men frugan sket mig rakt i ansiktet och bet av mig ollonet…

DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!