Mannen hittas 2 000 år efter sin död, då upptäcker forskarna något som ger dem en chock

Alla har vi nog funderat kring hur man skulle spendera sin sista tid i livet om man fick reda på att det var på väg att rinna en ur händerna. Många hade nog valt att umgås med sin familj under sina sista stunder.

Samtidigt har vi olika prioriteringar i livet. Vissa kanske hade velat sitta i lugn och ro, titta ut över en vacker vy med ett glas vin i handen. Medan somliga säkert hittat på betydligt mer vildsinta saker.

Det är onekligen en svindlande tanke, det där. Förhoppningsvis behöver man aldrig fatta ett riktigt beslut i frågan.

År 79 chockades den italienska staden Pompeji av ett kraftigt vulkanutbrott. Vesuvius explosion tog fler än 1 000 liv.

Hemskt, så klart. Det var många som säkert hann fundera i banorna kring hur de skulle spendera sina sista stunder i livet innan det var dags att ”plocka ner skylten”.

Udda prioritering

I en liknande situation hade i alla fall jag valt att vara med familjen. Eller göra något riktigt roligt. Det gäller ju att avsluta på topp, om man så säger.

Men när man nästan 2 000 år senare grävde fram nya upptäckter stötte man på kvarlevorna av en herre som hade en något udda prioritering kring hur man på ett värdigt sätt avslutar sitt liv. Det syns tydligt att mannen dog – samtidigt som han onanerade.

Vem vet – han kanske hörde ”ejakulera” i stället för ”evakuera”…

 

PersianRose1 (Twitter)

Givetvis är att onanera något av det mest naturliga man kan göra. Men det känns ändå som att det här var ett något udda tillfälle för att dra en så kallad ”handtralla”…

Snåla inte nu, DELA om du trots allt fick ett leende på läpparna!