Mannen frågar om han får ta med sin grand danois till hotellet, svaret är klockrent

Alla som har eller har haft husdjur vet att det ibland kan vara lite kinkigt att få ta med dessa på vissa offentliga platser som till exempel restauranger eller hotell. Många är av uppfattningen att djur inte kan sköta sig och kommer att ställa till med oreda på alla platser de vistas på, något som givetvis inte alls stämmer.

Den här historien läste jag för ett tag sen och den fick mig verkligen att dra på smilbanden rejält.

grand

En man skrev ett brev till ett litet hotell i en stad han planerade att besöka på sin semester. I brevet skrev han:

”Jag skulle väldigt gärna ta med min hund så att han kan bo med mig under hotellvistelsen. Han är väluppfostrad, sköter sig exemplariskt och stör inte någon. Tror du det skulle vara möjligt att låta mig ha honom med mig i rummet på nätterna?”

I stort sett omedelbart fick mannen svar från hotellets ägare. Han skrev:

”Min herre, jag har drivit det här hotellet i många år. Under den här tiden har jag aldrig varit med om en hund som stjäl handdukar, sängkläder, silverbestick eller tavlorna på väggen.

Jag har aldrig varit tvungen att vräka en hund mitt i natten då den varit för full och bettet sig illa. Och jag har aldrig varit med om en hund som tagit en springnota. Så ja, självklart är din hund välkommen att bo på mitt hotell.

Och, om din hund kan gå i god för dig, så är även du välkommen att bo här.”

Jag tycker i alla fall att den här hotellägarens svar var helt klockrent, gilla gärna om du håller med.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!