Mannen försöker ge order till sin fru. Hennes kontring är guld.

En man hade precis läst klart en bok som hette, ”Du kan vara herre i ditt eget hus”.

Han stormade in till sin fru och tillkännagjorde, ”Från och med nu är det jag som är mannen i det här förhållandet och mitt ord är lag. Du ska tillaga en brakmiddag åt mig ikväll med en delikat efterrätt. Efter middagen ska du gå upp till sovrummet med mig och ha den typen av sex som jag vill ha.

Efter det ska du tappa upp ett bad åt mig så jag kan slappna av. Du ska tvätta min rygg och torka av mig med en handduk och hämta en morgonrock åt mig när jag badat klart.

Sedan ska du massera mina händer och fötter. Och gissa vem som ska klä på mig och kamma mitt hår imorgon?!”

Frun gav sin man en iskall blick och sa, ”En begravningsentreprenör skulle jag gissa på.”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!