Mannen förbjuder sin fru att åka på golfresa. Hennes hämnd är klockren.

Ett gäng tjejer planerade en gemensam golfresa. Men två dagar innan det var dags att åka sa Gunillas man ifrån och och förklarar att det inte passade att hon åkte.

Gunillas kompisar blir såklart irriterade men det finns inte så mycket de kan göra åt saken.

Två dagar senare anlände gänget till golfklubben och ser till sin förvåning att Gunilla sitter och väntar i lobbyn med en drink i handen.

”Men Gunilla, hur lyckades du övertala din man om att du skulle få åka?” frågade en av hennes väninnor.

”Jag tror att min man hade lite dåligt samvete efter att han sa att jag inte kunde åka. I förrgår kväll lagade han middag åt mig och öppnade en flaska vin. Efter middagen tog han min hand och drog med mig till sovrummet. I sovrummet hade han tänt minst 2 dussin ljus och spritt ut rosor över hela sovrummet. På sängen hade han lagt ett rep och ett par handbojor! Han beordrade mig att sätta på honom handbojorna och binda fast honom i sängen, sedan sa han;

”Gör vad du vill.”

Publicerad av svenska fräckisar, gilla för fräckare humor!