Mannen får dricka gratis hela kvällen. När jag hör hemligheten skrattar jag högt.

En man går in på en sliten bar i Eslöv. På väg in genom dörren noterar han hur en mycket nöjd åsna står vid sidan av uteserveringen och tuggar i sig en stor munsbit med hö. På en skylt bredvid står det: ”Om du får åsnan att skratta dricker du gratis hela kvällen”. Mannen bestämmer sig för att försöka och säger till bartendern att han minsann tänker vinna.

”Kör”, svarar bartendern och ser hur mannen kliver fram till åsnan.

Efter bara några sekunder börjar åsnan rulla över marken medan den skrattar så högt och engagerat att den knappt får luft.

Bartendern blir så klart förvånad men låter mannen dricka gratis hela kvällen, precis som hon lovat.

Nästa helg återvänder mannen till baren. Åsnan står kvar vid uteserveringen, men en ny skylt står bredvid den. ”Om du lyckas få åsnan att gråta dricker du gratis hela kvällen”. Mannen säger till bartendern att han tänker försöka – och får tillåtelse.

Efter bara några sekunder återvänder han till baren efter att ha fått åsnan att stortjuta. Bartendern, som tappat ett glas i backen i ren förtvivlan, frågar då: ”Okej, hur lyckades du? Vad är hemligheten? Hur kunde du få den att skratta förra veckan – och nu att gråta?”.

”Jo, första gången sa jag till åsnan att min penis var större än hans.”
”Jaha?”, säger bartendern frågande.
”Ja – och i dag visade jag den för honom.”

DELA den här med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!