Mannen avslöjar fruns kärleksaffär – men när han tar henne på bar gärning går allt åt skogen

En olycka kommer sällan ensam, brukar man ju säga – och visst ligger det något i det. Att en persons problem mycket väl kan dra ner andra i fördärvet är den här historien ett roligt exempel på.

Det började bli trångt uppe i himlen, så det bestämdes att endast de som hade haft en riktigt dålig dag när de dog skulle släppas in. Sankte Per stod som vanligt och tog emot de som ville komma in:
– På vilket sätt dog du? frågade han första mannen för dagen.
– Åh, det var hemskt, svarade han. Jag var säker på att min fru hade en affär så jag åkte hem för att ta dem på bar gärning. Jag letade i hela lägenheten, men kunde inte hitta honom någonstans, så jag gick ut på balkongen – vi bor på åttonde våningen – och där hittade jag honom hängande på utsidan av balkongräcket. Jag hämtade en hammare och slog honom över fingrarna, han ramlade ner men landade i ett stort buskage, så jag gick in och rullade kylskåpet över räcket så att det landade på honom och krossade honom. Påfrestningen av att göra allt det där gav mig en hjärtinfarkt så jag dog knall och fall!

Sankte Per kunde inte göra annat än att hålla med om att mannen haft en ganska rutten dag och eftersom det var ett svartsjukemord han hade begått så bestämde sig Sankte Per för att släppa in honom.

Strax därpå kom det en till man.
– På vilket sätt dog du? frågade Sankte Per.
– Usch, det var riktigt hemskt, svarade mannen. Jag gjorde aerobics på balkongen till min lägenhet på nionde våningen, när jag plötsligt stukade foten och halkade över räcket. Jag lyckades få tag i räcket till balkongen våningen under, men då kom det nån jävla galning och började slå mig över fingrarna med en hammare. Lyckligtvis landade jag i ett stort buskage när jag föll, men då öste killen ett kylskåp över mig så att jag krossades och dog.

Sankte Per skrattade gott åt historien och släppte in mannen.

Bara någon minut senare kom det en tredje man.
– Berätta om dagen du dog, sa Sankte Per i vanlig ordning.
– Okej, tänk dig följande: Jag sitter naken och gömmer mig i ett kylskåp…

DELA om du skrattade, så kanske fler får en rolig stund!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!