Mannen åker på fiskeresa med chefen för att bli befordrad – då gör frun det helt briljanta

Man ska inte hålla på med lögner i ett förhållande. Det kan ställa till med rejäla problem – och har man varit tillsammans länge känner man ofta varandra så pass väl att man kan ana när det sägs osanningar.

Den 53-årige mannen ringde hem till sin fru och berättade att chefen bjudit med honom på en fiskeresa till Kanada.
– Det är ett bra sätt för mig att jobba in den befordran jag vill ha. Kan du vara snäll och packa kläder för en vecka och ställa fram mitt spö och fiskelåda? Jag kommer förbi och hämtar allt lite senare. Förresten – glöm inte packa ner min sidenpyjamas.
– Din sidenpyjamas?
– Ja, du vet den blå. Vi ses sen!

Frun tyckte det hela var lite märkligt, men som den goda hustru hon var gjorde hon som hennes man hade bett om.

En vecka senare kom mannen hem. Han var lite trött, men såg ändå glad ut.

Frun välkomnade honom.
– Fångade du några fiskar?
– Jadå! Att fiska var nästan det enda vi gjorde! Jag fick massor av lax och några svärdfiskar, berättade mannen. Men varför packade du aldrig ner min blå sidenpyjamas?
– Det gjorde jag. Den ligger längst upp i fiskelådan…

DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!