Killen vägrar berätta mystisk hemlighet – men mammans geniala knep avslöjar allt

En kvinnas list övergår mannens förstånd må vara en gammal klyscha. Men det är som artisten Beck skaldade: ”En klyscha är en klyscha för att den är sann”. Om inte annat visar den här historien på just det faktumet. Huruvida kvinnor i allmänhet och mammor i synnerhet alltid ligger ett steg före kan vi låta vara osagt. Oavsett vad så kommer den här mammans briljanta kupp mot sonen ge er ett leende på läpparna.

Mamman åkte för att besöka hennes son som bodde tillsammans med en tjej. Under middagen var det svårt för henne att inte notera hur vacker den 21-åriga kvinnliga rumskompisen var – och under en längre tid hade hon misstänkt att de två hade en relation. Besöket gjorde henne bara mer nyfiken.

Dag gick sakta över till kväll och när hon såg rumskompisarna umgås tänkte hon att det måste vara något mer än bara vänskap. Sonen noterade detta och sa därför rakt ut till mamman: ”Jag vet vad du tänker, men jag lovar dig att vi bara är kompisar”.

En vecka senare har sonens rumskompis någonting att berätta: ”Ända sedan din mamma var här och åt middag så har jag inte kunnat hitta silverfatet. Du tror inte att din mamma tog med sig det?”

Han svarade: ”Det tvivlar jag på. Men jag skickar ett SMS och kollar med henne.”

Killen skrev: ”Kära mamma! Efter ditt besök har silverfatet varit spårlöst försvunnet. Jag säger inte att det är du som har tagit det, men faktum kvarstår – det har varit borta ända sedan du var här. Vet du något om det här? Puss och kram!”

Några dagar senare får han svar: ”Käre son! Jag påstår inte att du har en relation med din rumskompis, men faktum kvarstår – om hon sovit i sin egen säng så hade hon hittat silverfatet vid det här laget. Det ligger under hennes kudde. Puss och kram!”

Snåla inte nu, DELA om du också skrattade åt mammans klockrena knep!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!