Mammas förbjudna SMS gav dottern en chock – men nu får hon hela nätet att skratta

Som förälder vill man vara en förebild för dina barn och visa hur man på bästa sätt tar sig fram genom livet. Ibland kan det dock vara svårt att hålla sig från att slarva lite.

Ett klassiskt hyss bland barn i skolådern är att skolka. Som förälder gäller det dock att få stopp på den typen av beteende och att visa hur man på ett smidigt och bra sätt tar sig an livets alla utmaningar.

Hailey Smith är dock en ung amerikansk tjej som härom dagen fick uppleva att hennes mamma gjorde en rejäl ”fuling” när hon var trött på jobbet.

Mamman skickade ett SMS till din dotter och bad henne fejka ett sår, så att hon skulle få anledning att gå tidigare från jobbet. Nedan kan du se konversationen mellan mor och dotter.

Bildkälla (samtliga bilder): young gunner (Twitter)

Mamman är alltså minst sagt motiverad att få gå hem tidigt från jobbet och tipsar till och med sin dotter Hailey om hur hon ska fejka ett sår på bästa sätt. Egentligen kan man väl hoppas att dottern skulle sagt nej, men hennes skratt säger en del om hur knepig hon tycker att mamman agerande är.

Visst, det här är givetvis inte okej beteende från en mor till en ung tjej – men jag kan samtidigt inte låta bli att le åt galenskapen. Tydligen finns det även vuxna som skolkar…

Hailey la upp SMS-konversationen med sin mamma på sociala medier – och det fick mängder av reaktioner. De flesta faktiskt positiva, då folk inte kunde låta bli att skratta åt det hela.

För mammans skull får man väl dock hoppas att hennes arbetsgivare inte har Twitter.

Oavsett så kan vi konstatera att det här är väldigt underligt och ansvarslöst gjort av mamman. Man måste kunna vara en bättre förebild än så här! DELA om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!