Mamman tar 5-åringen på bar gärning när hon släpper in kalven i huset – ursäkten är klockren!

När jag var liten fick jag aldrig en hund trots att jag verkligen ville ha en. Varje morgon brukade jag fråga min amma om jag inte kunde få en hund vid frukostbordet i säkert ett helt år. Men mamma stod på sig. Det blev ingen hund. I efterhand så kan jag nog förstå henne…

Hon visste att det tillslut skulle bli hon som fick gå ut på promenader när det regnade och snöande. Jag var helt enkelt inte mogen för en hund.

Under den perioden så minns jag att jag brukade fantisera om att hitta en herrelös hund och smyga in den på rummet och ha den som en hemlighet. I verkligheten har jag svårt att tro att en 8-årig liten parvel skulle lyckats gömt en hund för sin mamma en längre tid.

Men något som är ännu svårare att dölja för mamma är en kalv! Den här underbara lilla tjejen tog med sig sin favoritkalv in i huset och överraskade mamma.

Lyssna på när hon försöker förklara vad hon har gjort, så gulligt!

Var med och DELA den här artikeln om du fick ett leende på läpparna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!