Mamman skriver sjukintyg åt sin sura dotter – klockrena beskrivningen får nätet att jubla

Det är inte alltid så lätt att komma upp i åldrarna. Det vet med all säkerhet föräldrar vars barn varit i tonåren. Då kan man behöva hantera rejäla humörsvängningar och allt som kommer med det.

Barn är oftast underbara på alla sätt, men under puberteten och i tonåren går det inte alltid så smidigt. Då kan det förekomma ordentliga humörsvängningar och barnen är inte alltid lika söta och snälla som innan.

Något som fått erfara det här är den amerikanska mamman Nicole Poppic. Hennes dotter Cara var på väg att bli sen till skolan en dag – och bad sin mor om en lapp som hon skulle kunna visa till sin lärare.

Det fick dottern också – men inte vilken lapp som helst.

Den här mamman verkar vara annat än den klassiska curlingföräldern – och det meddelande som hon skrev till läraren har nu spridits som en löpeld på nätet.

Så här stod det på lappen som Cara lämnade över:

”Till den det berör. Cara är sen till skolan i dag på grund av en sjukdom som heter ”tonårig-het”. Pubertetsbarn över hela landet är påverkade. Det finns ännu inget botemedel. Symtomen är många, men just i morse led hon av extrem oförmåga att ta sig upp ur sin egen säng. Hon hade dessutom ett starkt behov av att vara uppkäftig mot den kvinna som fött henne. Hon verkar må något bättre efter att ha sett sin mobiltelefon flyga ut genom bilfönstret. Vänligen ring mig om hon skulle få ännu ett utbrott. Tack!”

Jag tycker det här är ett superkul exempel på hur man kan hantera något som egentligen är rätt jobbigt på ett snyggt sätt.

Den här mamman känns egentligen både snäll och omtänksam – och älskar nog trots allt sin dotter över allt annat.

DELA om du också log åt det här!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!