Mamman skickar snuskigt sex-sms till dottern – pinsamma meddelandet får nätet att skratta

Vi har nog alla gjort misstaget – skickat fel SMS till fel person, eller så har man bara formulerat sig klumpigt och på så sätt lyckats göra bort sig. Oavsett så blir det riktigt pinsamt när man ska måste hitta på en hyfsad bortförklaring.

Många barn tycker nog att deras föräldrar emellanåt är riktigt pinsamma. Värst är kanske mammor, som många gånger är de som är mest öppna för att prata om saker som kärlek och känslor. Givetvis är det av välmening, men för en tonåring är det inte mycket till anledning.

Zehra Taylor-Gencer är en tjej som fick uppleva något hon tyckte var riktigt jobbigt, i den här kategorin, i måndags. När det plingade till i hennes telefon var det ett meddelande från hennes mamma – och det var riktigt snuskigt.

”Do you know what pegging is?”, stod det i SMS:et. Alltså ”Vet du vad pegging är?”.

Nu är det så att ”pegging” är en form av sexställning. Dessutom en rätt ”sexuellt avancerad” och vågad sådan. Håll i hatten nu, men den går ut på att kvinnan tar på sig en så kallad ”strap-on” (en fastspänd löspenis) framför sitt underliv. Sedan placerar hon sig bakom en framåtlutad man och för in löspenisen i mannens anal.

Jag tycker det är helt förståeligt att Zehra tyckte det här var ganska pinsamt då det kom från hennes egna mamma. Samtidigt kunde hon skratta åt det – och la ut meddelandet (nedan) på Twitter.

Det hela fick mängder av reaktioner – och tusentals människor har nu skrattat åt den dråpliga incidenten. Folk kommer dessutom med humoristiska förslag på vad ”pegging” skulle kunna vara.

Tydligen har hela familjen kunnat skratta åt det här i efterhand. Folks sexuella äventyr är givetvis deras ensak, men det här verkade mest ha varit en oskyldig fråga.

Var inte blyg nu, DELA det här med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!