Mamman hittar väldoftande klump i badrummet – sedan upptäcker hon något vidrigt

Saker och ting är inte alltid så bra som de verkar. Det gäller att ha full koll på läget innan du blir alltför förälskad i något. Det fick trebarnsmamman Ashford Evans erfara när hon hittade vad hon trodde var en väldoftande tvål inne i badrummet.

Den amerikanska trebarnsmamman Ashford Evans kom hem efter ett sent jobbmöte. Hennes man var på fiskeresa och ungarna sov över hos vänner. Hon hade hela hemmet för sig själv och njöt av tystnaden.

Inne i badrummet kände hon en doft som hon inte var van vid. Det luktade grapefrukt och hon lyckades lokalisera doften till en orange färgklump som låg i en av skålarna som barnen brukar äta sina frukostflingor ur.
”Den såg ut precis som en tvål några år efter bäst före-datumet. Ni vet när den är helt uttorkad och helt har tappat formen”, beskriver Ashford Evans på sin blogg.

Bildkälla: Biscuits and Crazy

Hon tog upp föremålet och höll det mot näsan.
”Den fräscha lukten i ett helt tyst hus var en närmast himmelsk upplevelse”, menar mamman.

Hon la tillbaka klumpen – och eftersom den luktade så gott så brydde hon sig inte om att tvätta händerna. Det borde hon dock ha gjort, skulle det visa sig.

Dagen efter, när barnen var tillbaka hemma, kom en av ungarna ut ur badrummet och höll färgklumpen mot sin mun.
”Jag älskar hur den luktar”, sa barnet.

Ashford Evans frågade var de hittat den – och sanningen skulle visa sig vara både chockerande och vidrig. Familjens son hade hittat klumpen på taekwondoträningen. Det var en sådan där doftpuck som ofta ligger i urinoarer.

Bildkälla: Biscuits and Crazy

Den hade fått vara med om ett och annat, helt enkelt.

Mamman slet den ur sin dotters händer och slängde den – till barnets stora förtvivlan – i soporna.
”Tvätta händerna, ansiktet – tvätta hela dig!”, skrek hon.

Det hela var naturligtvis en omskakande upplevelse.
”Valet var att antingen att bränna ner hela huset eller att låtsas om ingenting och dricka en eller ett par flaskor vin. Ni kan gissa vilket jag valde”, skriver Ashford Evans.

Snacka om vidrigt. Jag vet inte hur jag skulle ha gått vidare efter att ha myst med den där saken och sedan fått reda på att män stått och pinkat på den.

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!