Mamman gör det pinsamma mitt under yogan – nu får hennes berättelse hela nätet att rodna

Vi har alla råkat ut för något riktigt pinsamt någon gång. Då man bara vill sjunka genom marken, eller bli osynlig. Där och då är det ofta det värsta man varit med om, men med tiden brukar sådana tillfällen gå att se tillbaka på med ett leende på läpparna.

Laura Mazza är en mamma som har problem med så kallad muskelseparation och även gaser. Hon försöker dessutom komma i bättre form, så hennes läkare föreslog att hon skulle testa på yoga.

När hon kom till sin första klass så blev det dog en fullständig katastrof. Det började med att alla andra var perfekt klädda, hade fixade fötter och kände till alla övningar medan hon själv fick visa upp ”grottmänniskofötter” (som hon själv kallar det) och håriga tår.

Men det skulle bli värre. I ett inlägg på Facebook berättar hon öppenhjärtigt om mardrömmen:

”Någonstans mellan delfin-positionen och ”den trebenta hunden” smet de där äggen från lunchen ut i form av en fis. Jag fes! Jag fes – mitt under yogan! Jag är en vandrande kliché! Mitt bäckenbotten har svikit mig”, skriver Laura Mazza, som dock poängterar att det var en tyst fjärt (som dock ska ha luktat rejält).

Men ja, det var inte över än! Nedan följer hela hennes berättelse från det inträffade! Tyvärr är allt på engelska, men längst ner skriver vi ut själva poängen på svenska!

Så efter att den första fisen inte avslöjat henne la Laura alltså av en riktig, ljudlig brakskit – mitt under klasen! Mitt bland alla! Jag tror alla kan tänka sig in i skammen! Snacka om pinsamt!

Att råka ut för sådant här är givetvis helt naturligt och inget Laura kan rå för, men jag tycker det är underbart att hon kan bjuda på sig själv och faktiskt skratta åt det hela!

Som ni ser har hennes inlägg delats av tusentals människor – och hon har dessutom fått massvis av uppmuntrande kommentarer!

Visa din sympati för Laura genom att trycka på DELA!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!