Bekännelse: Mamma rusade in när jag och 19-årig flickvän hade sex – fick se det allra värsta

När man ska ha sex är det ibland mycket att tänka på. Man bör se till att den andra har det bra, det ska helst ske hyfsat diskret – och man ska ha koll på det där med att skydda sig.

För en tid sedan anordnades en tävling på nätet till vilken deltagare kunde skicka in sina roligaste kondom-minnen.

Här berättar en kille om ett minst sagt klockrent sådant. Av alla bidrag så var det här en av mina absoluta favoritberättelser!

”När vi var 19 år hade jag och min flickvän endast 3 kondomer som vi skulle klara oss på i 3 dagar. Första kvällen rök första kondomen, andra kvällen den andra. Sista dagen blev vi själva så vi myste till det och hade sex, varav den tredje – och sista – kondomen hade använts.

Dagen gick och det blev eftermiddag och vi hade lagt oss i sängen. På TV:n gick det en romantisk film, ”PS I love you”. Vi kröp närmare varandra och låg bara i underkläder. När filmen var slut tittade min flickvän på mig och lade handen vid mitt skrev och frågade om jag ville ha henne. ”Klart jag vill”, blev svaret.

Helt plötsligt flög hennes BH genom rummet och snart även hennes trosor. Inga kondomer kvar och en naken tjej som jag vill ligga med är bredvid i sängen. Det jag tyckte då var en bra idé var att ta en gammal kondom och skölja av den eftersom det bara var kondomer som låg i min papperskorg.

Jag sköljde av den och försäkrade mig om att den var ”ren” och gick in för att börja akten. När kondomen skulle på så gick det bra, men när jag skulle in i henne knackade mina föräldrar på dörren och jag skulle snabbt ta av den.

Men den satt då fast! Min flickvän tar tag i kondomens ända och börjar dra, men det hjälper inte. Jag börjar rota i mina lådor efter en sax eller något som kan göra så man får bort den. En sax hittade jag. Min flickvän ställde sig på knä med saxen för att klippa av kondomen.

Då öppnar mina föräldrar dörren. I dörröppningen står en förvånad mamma som ser sin son stå naken och ha sin lika nakna flickvän på knä framför honom med en sax i händerna…

Så kan det gå när man vill för mycket!”

Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett skratt efter att ha läst den här berättelsen, så kanske du kan skänka dina vänner lite extra glädje i dag!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!