Maken vägrar att hjälpa till runt huset. Fruns revansch får mig att skratta högt.

En man sitter hemma och kollar sport på tv när hans fru frågar: ”Kan du fixa lampan i hallen?”

Han tittar snett på henne och svarar: ”Ser jag ut som en elektriker?”

Men kan du fixa kylskåpsdörren då?” frågar hustrun.

”Laga kylen … ser jag ut som en kylmontör?” svarar mannen.

”Du kan väl åtminstone fixa trappsteget vid ytterdörren?”

Mannen blir förbannad och säger: ”Jag är f-n ingen snickare och fixar inga trappsteg! Jag har fått nog. Jag går till puben.”

Han går till puben och dricker i några timmar, sedan får han skuldkänslor och bestämmer sig för att gå hem och hjälpa sin fru ändå. Men han kommer hem märker han att trappsteget är lagat, lampan i hallen fungerar och att kylskåpsdörren är hel.

”Älskling, hur har det här gått till?” frågar han sin fru..

”Tjaa, efter du hade gått satte jag mig på trappan funderade på vad jag skulle göra. Just då passerade en ung man och frågade vad som var fel. Jag sa som det var. Han erbjöd sig att fixa alla sakerna om jag antingen hade sex med honom eller bakade en kaka.”

”Jaha”, sa mannen. ”Vad blev det för sorts kaka då?”

”Men hallååååå… Ser jag ut som en konditor eller?”

DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!