Maken kommer hem tidigt för att fånga sin otrogna fru. Men han kunde aldrig tro att det här skulle hända.

Det började bli fullt i himlen så det bestämdes att de bara släppa in människor som hade haft en riktigt dålig dag den dagen de dog från och med nu.

Sankte Per gjorde som han blev tillsagd och bad mannen om stod först i kön att berätta om sin dödsdag.

”Åh, det var fruktansvärt. Jag var helt säker på att min fru var otrogen så jag kom hem tidigt från jobbet för att fånga dem på bar gärning. Jag letade igenom hela lägenheten men kunde inte hitta den saten någonstans. Tillslut gick jag ut på balkongen, vi bor på 25:e våningen, där hittade jag en man hängandes över kanten i bara fingertopparna. Jag gick in, hämtade min hammare och började slå på hans fingrar. Han ramlade, men hade tur och landade i några buskar så jag gick in och hämtade kylskåpet och släppte ner det på honom. Ansträngningen gav mig en hjärtattack och här står jag nu,” sa mannen.

Sankte Per kunde inte förneka att det var en ganska dålig dag och eftersom brotten var begångna i passion lät han mannen komma in i himmelriket.

”Och hur har din dag varit?” frågade han sedan näste man i ledet.

”Åh, det var fruktansvärt,” svarade mannen. ”Jag gjorde aerobics på min balkong på 26:e våningen när jag råkade vricka foten och ramla över kanten. Jag lyckades mot alla odds gripa tag i balkongen under mig, men då kom det en dåre med en hammare och slog på mina fingrar tills jag ramlade ner. Som tur var landade jag i några buskar, men då släppte galningen ner ett kylskåp på mig så jag dog.”

Sankte Per skrattade till när han hörde den dråpliga historien och släppte in mannen i himmelriket. Han började gilla det nya systemet.

”Berätta om dagen du dog” frågade han sedan kvinnan som stod näst på tur.

”Okej, tänkt dig det här, jag är naken och gömmer mig i ett kylskåp…”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!