Maken försöker dölja att han varit full för sin fru. Hennes svar är klockrent!

Gustafsson hade jobbat på företaget i över 30 år, men hade aldrig kommit för sig att gå på någon firmafest. Men i år hade han bestämt sig att nu skulle det ske. Nyekiperad och lite förfriskad tog han sig an uppgiften ordentligt och resultatet blev att han blev ordentligt berusad, eller full på ren svenska. När han kom hem på morgonkvisten upptäckte han att delar av spyan på vägen hem hade hamnat på den nyinköpta kavajen.

– Det löser jag imorgon, var hans tanke när han slängde den i tvättkorgen. Resultatet blev naturligtvis att han väcktes av en halvt galen fru Gustafsson, stående vid sängkanten, skrikande:

– Du har ju spytt ned hela den nya kavajen!

– Nej, Nej, det var inte jag! säger Gustafsson som har kommit på den briljanta iden att skylla på Karlsson som var känd för att bli ordentligt full.

– Jag fick följa Karlsson hem och han var så full så han fick stödja sig på mig och då spydde han ner hela mig förstår du lilla gumman, det är ordnat för jag fick 500 kr till kemtvätt av honom.

– Jasså du? säger fru Gustafsson, ta då och ring honom och be om en 500-hundring till för han har skitit ner sig i dina byxor också!

Var inte snål nu, DELA om du garvade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!