Maken beter sig som ett svin och är otrogen – 10 år senare tar frun en gruvlig hämnd

Min mamma har lärt mig att man inte ska bråka med kvinnor. Det är oftast klokare och slugare än vad män är! Den här historien tycker jag är ett bra exempel på det. Om du också tycker att den är rolig så dela gärna den vidare till dina vänner!

En kvinna var ute och golfade en dag när hon slog ut sin boll i skogen. När hon letade efter sin boll stötte hon på en groda som fastnat under en gren.

Grodan sa, ”Om du släpper loss mig så ska jag ge dig tre önskningar.”

Kvinnan lyfte på grenen och släppte loss grodan.

”Tack, men jag måste erkänna, jag kan bara uppfylla önskningar på det villkoret att allt som du önskar dig också händer din otrogne exmake 10 gånger så mycket.”

Kvinna funderade lite men sa sedan att det var okej. Hennes första önskning var att hon skulle bli den vackraste kvinnan i världen. Grodan varnade henne, ”Förstår du vad det innebär? Din ex-make kommer bli den stiligaste mannen i världen. En adonis som kvinnor över hela världen kommer att dyrka.”

Kvinnan svarade, ”Det är okej, jag kommer vara den vackraste kvinnan i världen och han kommer ångra att han var otrogen mot mig.”

KAZAM! Hennes önskan blev sann.

Till sin andra önskning så ville kvinna bli den rikaste kvinnan i världen. Grodan skakade på huvudet och sa, ”Du förstår att det innebär att din ex-make kommer bli 10 gånger så rik som du?”

Kvinnan svarade, ”Det är okej, jag kommer ändå vara den rikaste kvinnan i världen.”

KAZAM! Hennes önskan blev sann.

Grodan frågade nu om hennes sista önskan.

Kvinna svarade utan att tveka, ”Jag skulle vilja ha en mild hjärtattack.”


Lärdomen att ta med sig är att kvinnor är smarta – bråka inte med dem.

Var med och DELA om du håller med!