Maken är otrogen och sparkar ut frun från huset. Då planerar hon en hämnd som är fullständigt briljant.

De flesta har nog någon gång i livet blivit illa behandlade. Men sedan finns det givetvis olika typer av grader på hur illa behandlad man kan bli. Och jag tror att den här mannen tar priset. Det hela började med att han var otrogen mot sin fru, sedan tvingade han sin hustru att flytta ut ur huset där de hade bott ihop i all evighet. Mannens nya flickvän krävde att hon skulle skulle bo i huset.

Men frun bestämde sig för att inte ge upp så lätt och hennes revansch är ju fullkomligt klockren.

Den här historien har figurerat på sociala medier ett tag och jag är inte säker på att den har skett i verkligheten. Men jag tycker faktiskt inte att det spelar någon roll, för visst är den här kvinnans svar briljant. Hämnden är ljuv…

Efter 37 års äktenskap dumpade Johan sin fru för sin unga sekreterare.
Hans nya flickvän krävde att de skulle bo i Johan och Ediths lyxvilla och eftersom Johans advokater var både bättre och välavlönade fick han som han ville rätten.
Han gav Edith, numera hans ex-fru, 3 dagar på sig att flytta ut.

Den första dagen tillbringade hon med att packa ned tillhörigheter i flyttkartonger.
På den andra dagen ringde hon flyttfirman som kom och hämtade allt.
På den tredje dagen satte hon sig ner för sista gången vid husets vackra matsalsbord med levande ljus. Hon satte på lite lugn bakgrundsmusik och fixade ihop en sista festmåltid med räkor, en burk kaviar och en flaska Chardonnay. När hon ätit färdigt gick hon in i varje rum i det stora huset och stoppade räkor och räkskal, som hon doppat i kaviar, i det lilla ihåliga utrymmet på alla gardinstänger. Hon städade sedan upp i köket och åkte därifrån.

När mannen återvände med sin nya flickvän var allt frid och fröjd hos de nyförälskade paret.
Men sedan hände något. Efter ett tag började deras hus att lukta. De försökte med allt. Det städade och ventilerade. De gick igenom alla utrymmen och ventilationsgångarna för att se om det möjligen fanns några döda gnagare som låg och ruttnade. Alla mattor kontrollerades och de satte upp luftrenare överallt. De ringde anticimex som kom och kollade allt, det gick så långt att paret fick flytta ut några dagar. Men ingenting fungerade.

Folk slutade komma på besök. Hantverkare vägrade att arbeta i huset. Städerskan slutade.
Till slut stod de inte ut längre, de bestämde sig för att flytta.

En månad senare hade de fortfarande inte hittat någon köpare till sitt stinkande hus, trots att de gått ned till halva priset. Ryktet gick i byn och så småningom började även de lokala fastighetsmäklarna lägga på luren när de ringde. Till slut var de tvungna att låna en stor summa pengar från banken för att köpa ett nytt hus.

I samband med detta ringde ex-frun Edith upp Johan och frågade hur det gick. Han berättade historien om problemen med huset. Hon lyssnade artigt och sa att hon saknade sitt gamla hem hemskt mycket. Hon var till och med villig att sänka sina ekonomiska anspråk i skilsmässouppgörelsen om hon kunde få huset tillbaka.

Inte så dumt, tänkte Johan. Hans ex-fru kunde omöjligt veta hur jäkla illa det faktiskt luktade i huset. De kom överens om att hon skulle få köpa huset för en en tiondel av vad det egentligen var värt, bara hon skriva på papperna samma dag. Inom en timme hade Johans advokater fixat i ordning pappersarbetet och Edith skrev på.

En vecka senare stod mannen och hans nya flickvän och log när de äntligen såg flyttfirman packa ned allting som skulle med till deras nya hem.

Inklusive samtliga gardinstänger.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!