Magikern trollar bort godiset framför nosen på hundarna – reaktionen är fantastisk!

När jag var liten fick jag aldrig en hund trots att jag verkligen ville ha en. Varje morgon brukade jag fråga min mamma om jag inte kunde få en hund vid frukostbordet i säkert ett helt år. Men mamma stod på sig. Det blev ingen hund. I efterhand så kan jag nog förstå henne…

Hon visste att det tillslut skulle bli hon som fick gå ut på promenader när det regnade och snöande. Jag var helt enkelt inte mogen för en hund.

Om den här mannen är mogen för en hund är jag inte helt säker på. Klippet nedan visar en finsk magiker, eller mentalist som han kallar sig, som trollar bort hundgodis framför ögonen på hundarna.

Reaktionerna från de små liven är helt underbara!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!