Loket ringer upp från Bingolotto – då får han de bästa svaret i programmets historia

När jag växte upp var Bingolotto det programmet som absolut regerade tv-kvällarna i vår familj.

En stor del av det hela var ju att spela bingo och vara med att sälja lotterna för fotbollsklubben och hockeyklubben som jag och brorsan var med i. Men för mamma och pappa så var den stora behållningen att lyssna på Loket när att ”tjötade” men människor från runt om i landet.

Jag tycker också att det fanns en charm i att man kunde vinna lite otippade grejer. Som en takbox eller en årsförbrukning kaffe. I dagens program är det bara en massa pengar som står på spel. Det blir lite tråkigt och förutsägbart.

Nuförtiden är det Ingvar Oldsberg som är programledare för Bingolotto men jag läste i tidningen idag att han skulle vara borta i tre veckor och att Loket skulle göra comeback som vikarie. Det tänker i alla fall inte jag missa!

I det här klippet som jag hittade på Youtube så ser Loket i högform när han råkar ut för en överraskning i telefonen.

Var gärna med och DELA artikeln om du också saknar Loket i rutan.

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!