Lille Johan ser sin pappa vara otrogen i skogen. Då försöker mamma ge igen men något går fel.

Lilla Johan lekte på skolgården när han såg sin pappas bil åka in på en skogsväg intill. Nyfiken sprang han efter och såg att bilen var parkerad inte så långt in på vägen. Johan, som brukade leka cowboys och indianer, smög fram till bilen för att överraska sin pappa.

Men väl framme vid bilen såg han pappa kyssa moster Maria och att de klädde av varandra kläderna. Johan blev lite fundersam och smög tillbaka till skolan utan att störa pappa.

Efter skolan kom Johans mamma och hämtade honom. I bilen hem sa Johan, ”Mamma, idag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Maria! Dom kramades och pussades och sen tog pappa av mosters blus och hon tog av honom hans byxor och…”

Mamman avbröt Johan, log stort och sa, ”Vet du – den här historien är så intressant så jag tycker att du ska vänta tills middagen med att berätta den så att pappa också får höra alltihop!”

Vid middagen senare på kvällen bad mamma Johan att berätta sin historia igen, ”Idag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Maria! Dom kramades och pussades och sen tog pappa av mosters blus och hon tog av honom hans byxor och…”

Johan gjorde en paus där mamma tidigare hade avbrutit honom. Mamma nickade uppmuntrande och Johan fortsatte sin historia, ”Sen gjorde dom samma sak som mamma brukade göra med farbror Peter när pappa jobbade i Tyskland.”

Sensmoralen: Lyssna på dina barn utan att avbryta!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!