Lärarinna skickar snuskigt meddelande till yngre kille – klockrena revanschen hyllas på nätet

Även om man tycker att någon är attraktiv så gäller det att hålla sig från att passera gränsen för vad som är okej. Att ge komplimanger är inte samma sak som att bete sig illa eller vara obehaglig.

Vi har nog alla varit i situationen att man sitter på en resturang, ett fik eller någon annan plats med mycket rörelse och ser en person som man tycker är snygg.

De allra flesta av oss vet att man då bör hålla sig inom vissa gränser. Att ge en komplimang kan givetvis vara en fin gest som kan uppskattas – men att bete sig illa eller vara för närgången är bara idiotiskt.

I fredags jobbade Troy Hibler ett helt vanligt pass som servitör på restaurangen i Texas, USA, där han är anställd. Till lunchen kom det in två lite äldre damer – och den ena, Denise, skulle minst sagt fatta tycke för den yngre killen.

Hon bad först om att få ta en bild med honom, vilket Troy ställde upp på (de arbetar ju för dricks…), men senare under dagen märkte han att han fått en ny vänförfrågan på Facebook. Det var från Denise som hade letat upp honom.

På sin sida hade hon dessutom lagt upp bilden på henne och Troy. Till den skrev hon: ”Äter lunch. Fick den snyggaste gentlemannen till servitör med de sexigaste ögon jag någonsin sett”.

Snäll som Troy är godkände han vänförfrågan. Då kom snabbt ett privat meddelande från Denise. Hon skrev: ”Tack för att du accepterade, sexiga du”.

Hon fick då trevliga svaret: ”Varsågod! Tack för att ni kom förbi i dag!”

Sedan blev det dock riktigt obehagligt då Denise skrev: ”Allt för dig, min kärlek. Förresten så gick jag hem med våta trosor. Tack för det! Haha!”

Troy svarade inte på det, utan tog en bild av konversationen och la upp på sociala medier. Det fick massvis av reaktioner och nästan alla menade att killen gjorde rätt som visade upp det här för omvärlden.

En kille såg det hela och skrev: ”Det där är ju min lärarinna!”

Att Denise alltså arbetar med ungdomar gör ju det hela ännu mer störande. Nu verkar Troy tagit det hela med ro då han kallade händelsen för ”en intressant dag”, men det som den här kvinnan gjorde är faktiskt inte okej.

Givetvis får man visa att man uppskattar någons yttre, men det gäller ju att kunna bete sig på ett smakfullt sätt. DELA gärna om du håller med!

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!