Rolig historia: Läraren frågar klassen vilket organ som kan växa mest.

Det var naturkunskap och fröken Olsson frågade klassen, ”Vem kan berätta för mig vilket av kroppens organ som kan expandera till tio gånger sin vanliga storlek när den blir stimulerad?”

Ingen i klassen räckte upp handen så fröken Olsson gav ordet till den första elven som tittade upp från bänken, ”Maria, kan du berätta för mig vilket av kroppens organ som kan expandera till tio gånger sin vanliga storlek när den blir stimulerad?”

Maria blev högröd i ansiktet och ställde sig upp, ”Hur vågar du ställa sådana frågor, jag kommer att säga till mina föräldrar som kommer att ringa rektorn och du kommer att få sparken!”

Fröken Olsson blev chockad av Marias reaktion men fortsatte ändå oberört med sin lektion och frågade klassen igen om ingen kunde svara på frågan. Den här gången räckte Samuel upp handen.

”Fröken, det rätta svaret är pupillren i det mänskliga ögat.”

”Det är alldeles riktigt Samuel,” sa fröken Olsson och vände sig till Maria. ”Maria, jag har tre saker att säga till dig. Först och främst är det tydligt att du inte har gjort läxan, det andra är att du har en snuskig fantasi och det tredje är att du någon dag i framtiden kommer bli väldigt besviken.”

Snälla, DELA den här artikeln om den fick dig att le!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!