Läkarens viktiga varning: Därför måste kvinnor sluta fejka orgasm

Sexlivet är något som måste fungera för att en relation ska må bra.

Men många kvinnor upplever att de inte får orgasm vid sex, och fejkar därför att de nått klimax under en het stund med sin älskling.

Nu säger en sexexpert att kvinnor måste sluta fejka orgasmer, skriver Daily Star.

Det finns flera orsaker till att kvinnor fejkar orgasmer. En är att de vill att sexet ska ta slut, en annan kan vara att de inte vill såra sin partner.

Sluta fejka orgasm

Dr Kanwal Bawa, sexexpert, säger nu att detta måste få ett stopp.

Det är i sin podcast, Dr Sex Fairy, som Bawa uppmanar all kvinnor att sluta fejka orgasm.

Enligt henne så gör de varken sig själva eller männen en tjänst, och det kan tära på förhållandet.

– Mannen tror att han gjort ett jättebra jobb medan kvinnan är upprörd över att hon inte får njuta på det vis hon förtjänar. Att fejka orgasm skapar avstånd och underminerar intimiteten och tilliten i ett förhållande, säger Bawa i podden enligt Daily Star.

Färre kvinnor får orgasm

Studier har visat att 64 procent av kvinnor får orgasm vid sex med sin partner, medan hela 91 procent av männen får orgasm.

För att förhållandet ska må bra, och alla parter vara nöjda, uppmanar nu Bawa alla kvinnor att kommunicera med sin partner.

– Genom att prata om vad man gillar och inte gillar, och vara ärlig med vad man vill så skapar man en bättre upplevelse. Jag vågar till och med påstå att din man hellre får veta vad han ska göra än att du fejkar, säger Bawa i podden enligt Daily Star.

Bild: Shutterstock

Kände du till det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!