Kvinnan ser sin dotter hålla en bebis i famnen – men titta nu när hon inser vems barnet är

Få saker i livet kan väcka sådana känslor som småbarn och att få in en ny medlem i familjen. Speciellt om man väntat länge på tillökning – då kan känsloyttringarna nå otroliga höjder.

Paret Donny och Miranda hade varit iväg och jobbat för USA:s flygvapen på Hawaii under en längre tid, men nu hade de äntligen kommit hem till Franklin där Mirandas mamma Eva bodde.

Och de kom inte tomhänta. Med sig hade de sin första dotter – en flicka som som de hade adopterat och döpt till Melissa.

När Eva får se att hon blivit mormor blir det minst sagt känslosamt – och det ser ut som att hon knappt vet vart hon ska ta vägen.

Paret hade valt att hålla det hela hemligt då de inte ville bygga upp förhoppningar inför den komplicerade antagningsprocessen, så att släkten sedan skulle kunna bli besviken. Man ville heller inte meddela glädjebeskedet över telefon.

Det hela framstår som ett genidrag då det fantastiska klippet (se nedan) på Evas härliga känsloyttringar setts av närmare 10 miljoner tittare på Youtube.

DELA gärna den här härliga artikeln med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!