Kvinnan ringer på och frågar mannen om han har en penis. När jag förstår varför log jag brett.

En man var ensam hemma och när hans fru var på jobbet. Då ringde det på dörren och han gick för att öppna. Ute i trappuppgången stod en kvinna, kanske något år yngre än honom. Hon såg lugn och trevlig ut, absolut inte konstig på något sätt.

Hon var dock knäpptyst.

Mannen blev lite obekväm så han sa, ”Ja?”

Kvinnan harklade sig och sa, ”Jo, jag kommer att ställa en fråga som kan verka väldigt konstig. Innan jag ställer den vill jag bara berätta att jag inte är ute efter att skada dig eller på något sätt vara dum. Det är en helt vanlig fråga.”

Kvinnan tvekade lite och fortsatte sedan, ”Jag tänker ställa min fråga och sedan gå. Du behöver inte svara på den nu. Om du inte svarar nu så återkommer jag exakt klockan 17:00 i eftermiddag och ställer samma fråga igen. Då kommer jag att kräva ett svar!”

Mannen skruvade lite på sig, det hela var väldigt olustigt men hon såg inte galet ut. Snarare väldigt förvirrad sa han sa, ”Jaha?”

”Här kommer frågan! Har du en kuk?” kvinnan tittade honom rakt i ögonen efter hon ställt sin fråga.

Mannen visste inte vad han skulle göra så han började flacka med blicken och såg rädd. Kvinnan var nog galen ändå.

Kvinnan såg mannen reaktion och sa, ”Jag ser att du är blev orolig. Det vill jag verkligen inte att du ska vara. Jag ber så mycket om ursäkt. Jag kommer tillbaka klockan 17:00 och ställer frågan igen,” därpå vände hon på klacken och gick därifrån.

Mannen smällde igen dörren och skyndade sig till telefonen. Han ringde sin fru och berättade om den galna kvinnan som skulle komma tillbaka klockan 17. Kvinnan tyckte det hela lät mycket märkligt men lovade att komma hem före 17 så de kunde möta den konstiga kvinnan tillsammans. För säkerhets skull ringde hon sin bror som var polis som kunde vara med om allt gick åt pipsvängen.

Klockan 17:00 så ringde det på dörrklockan igen. Precis på slaget. Trion med maken, frun och hennes bror gick för att öppna dörren. Frun och polisbrorsan gömde sig bakom dörren när mannen öppnade. Han tyckte det kändes bra att ha uppbackning så han öppnade tryggt dörren.

Där ute i trapphuset stod samma kvinna som tidigare på dagen ställt den konstiga frågan. Hon såg lika snäll och trevlig ut som tidigare.

”Hej! Minns du mig? Jag var förbi tidigare idag och ställde en fråga.” sa kvinnan.

”Jo, jag kommer ihåg,” svarade mannen. ”Skulle du inte fråga något?”

”Exakt! Nu kräver jag dock ett svar. Har du en kuk?”

Mannen visste inte riktigt vad han skulle göra men eftersom han hade uppbackning med så svarade han ändå självsäkert.

”Jajamensan!”

Frun och brodern bakom dörren hade hört nog. Det här var uppenbarligen en galen kvinna som antagligen också var farlig. De gjorde sig beredda på att hoppa fram bakom dörren – men blev avbrutna av kvinnans svar.

”Det var ju jävligt bra. Hur vore det om du använde den någon gång så din fru slipper vänsterprassla med min man?”