Kvinnan lämnar en chockerande online-recension för tvättmedel. Det här kan få vilken man som helst att fly.

Den här kvinnan var så nöjd med Ariels extra vita tvättmedel att hon kände att hon var tvungen att lämna en recension online. Hennes man var antagligen inte lika nöjd.

Kära Ariel

Jag skriver till er för att säga vilken otroligt bra produkt ni har. Jag har använt den hela mitt gifta liv eftersom min mamma alltid sa att ni var bäst.

Nu när jag är i 50-års åldern tycker jag om den ännu mer! Bara förra månaden faktiskt så spillde jag lite rödvin på en ny vit blus. Min taktlösa och svinaktiga man började klaga mig om hur klumpig jag var och rent allmänt var jobbig.

Det ena ledde till det andra och på något sätt så slutade det med att jag fick hans blod på min nya vita blus!

Så jag tog en flaska Ariel extra vitt och till min stora förvåning och tillfredställelse så försvann alla fläckar!

Det fungerade till och med så bra att polisen kom hem till mig igår och berättade att DNA-testet på min blus kom tillbaka negativt och senare ringde min advokat och berättade att jag inte längre var misstänkt i min mans försvinnande.

Vilket lättnad! Att gå igenom klimakteriet är svårt nog utan att vara mordmisstänkt! Så tack ännu en gång för er fantastiska produkt.

Nåja, måste gå, jag ska skriva ett tack brev till ett sopsäcks-företag.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!